Baby speelgoed

Een pasgeboren baby zal de eerste paar weken niet heel veel meer doen dan slapen en eten. Ook is hun zicht nog niet volledig ontwikkeld waardoor het kijken naar verschillende contrasten en lichtinval al heel interessant kan zijn. 

Speelgoed na 3 maanden

Na 3 maanden wordt het zicht van de baby steeds duidelijker en gaat hij de wereld steeds meer ontdekken. Ook gaat hij steeds beter zelf voorwerpen vasthouden. Dit is een goed moment om te gaan beginnen met speelgoed. Zo is een babygym ideaal voor het ontwikkelen van de spieren en de motoriek. Omdat ze graag nog alles in hun mond willen steken, is ook een bijtring een perfect baby speelgoed voor deze leeftijd. 

Speelgoed na 6 maanden

Op deze leeftijd beginnen baby's te brabbelen en geluiden te produceren. Zelf hebben ze ook steeds meer interesse in speelgoed dat geluid maakt. Dit is een goed moment om te beginnen met het voorlezen van boekjes of baby speelgoed dat geluid produceert. Ook worden ze steeds sterker en gaan ze hun krachten ontdekken. Een zachte bal of tuimelaar is zo een perfect speelgoed voor deze leeftijd.

Speelgoed na 9 maanden

De cognitieve vaardigheden van de baby begint zich steeds meer te ontwikkelen. Wanneer hij iets duidelijk wilt maken, gaat hij hier al snel gebaren voor gebruiken. Ook lukt het hem steeds beter zijn speelgoed vast te grijpen of bijvoorbeeld kleine opdrachten zoals de bal aangeven uit te voeren. Samen blokken stapelen is bijvoorbeeld een interessante bezigheid en bevordert daarnaast de motoriek van de baby. 

Handpoppen winkel

Contactformulier

Categorieën

De laaste blogs
toys4kiddy.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |