Bad speelgoed

In bad gaan is altijd een plezier met deze onderstaande speelgoed tips. Neemt je kind zijn speelgoed wel eens mee in bad?  Wat nou als je kind speciaal speelgoed voor in bad heeft? Zo wordt in bad gaan iedere keer weer een groot water plezier! Je vindt al snel de leukste speelgoeden die je kind in bad kan gebruiken. Voor jou hebben wij een paar favorieten op een rijtje gezet.

 • Het bad boekje
  Dit boekje is gemaakt voor de allerkleinste en is waterbestendig. Zo kan je kleine het boekje gemakkelijk meenemen in bad en zich vermaken met vrolijk gekleurde plaatjes. Deze boekjes zijn in meerdere leuke varianten te vinden. Een ideaal vermaak voor je baby!
 • Interactief bad speeltje
  Zo zijn er ook veel speeltjes gemaakt die in het water tot leven komen. Ze sproeien water of maken een melodie tijdens het badderen. Zo heeft Vtech een speel dolfijn die vrolijke geluidjes maakt en water spuit uit zijn snorkel. Dit speeltje is al geschikt vanaf 1 jaar en is een echte favoriet. 
 • Het bootje
  Laat je kind varen naar nieuwe avonturen. Zo heeft je kind de grootste pret in bad met een zelf varend bootje. Leuke varianten hierop zijn de onderzeeër of de raket. Laat de fantasie zijn werking doen en maak van het naar bad gaan iedere keer weer een beleving.
 • Badschuim verf
  Vind je kind het leuk om creatief bezig te zijn? Probeer dan eens speciale bad verf uit! Deze verf is gemaakt om lekker mee te knoeien. Zo kan je kind het bad of de tegelmuur vol kliederen met deze verf. Deze verf spoel jij gemakkelijk met water weg en verandert de verf in gekleurd badschuim. De knoeiboel is dus zo weer schoon en je kind ook!
 • Basketbal in bad
  Er zijn genoeg baskets speciaal voor in bad te vinden. Deze bestaan meestal uit een paar ringen die op water drijven. Met een paar ballen kan je kind zijn motoriek oefenen en de ballen in het basket gooien. De bijgeleverde ballen zijn vaak van foam, waardoor ze ook op het water blijven drijven. Leuk vermaak voor jong en oud!

Handig voor ouders

Om het badderen zo veilig mogelijk te maken voor je kleine, zijn er verschillende hulpmiddelen die je als ouder kan gebruiken. Wanneer je een groot bad hebt, wil je natuurlijk dat je kind goed blijft zitten. Zo zijn er speciale baby bad zitjes die je kind helpen rechtop te zitten zonder onderuit te glijden. Wil je niet het hele bad vullen met water kan je ook gebruik maken van een speciale afscheiding. Deze afscheiding kan je bevestigen in een hoek van het bad. Zo kan je deze hoek vullen met water en blijft de rest van het bad leeg. Zo hoef jij niet iedere keer het hele bad te vullen! Misschien ben je niet in het bezit van een bad. Dan kan je je kleine natuurlijk ook meenemen onder de douche. Wil je je handen vrij hebben, gebruik dan een speciaal douche draagdoek. Wikkel je kind in de draag doek en heb beide handen vrij om lekker samen te douchen. 

Contactformulier

Categorieën

De laaste blogs
toys4kiddy.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |