Binnenspeelgoed

Je krijgt als ouder zijnde niet altijd de mogelijkheid je kind te laten buiten spelen. Zo is je kind nog te jong om zonder toezicht buiten te laten of is het gewoon geen lekker weer om buiten te spelen. Gelukkig bestaat er genoeg speelgoed dat je kind binnen uren lang bezig houdt. 

Laat de fantasie vrij

Dat kinderen vol zitten met fantasie weten we op dit moment wel. Zo zijn ze ook maar al te goed in het verzinnen van eigen verhalen en scenario's. Ze houden zichzelf bezig met de meest gekke en zelfverzonnen spellen. Moet je kind zich een dagje binnen vermaken? Verzamel een kist met verkleedkleren. Tijdens het spelen kan je kind de verkleedkleren aantrekken en bij iedere kleding een ander verhaal verzinnen. Zo houden ze zichzelf uren zoet. Je zal als ouder op z'n minst een keer moeten kijken naar een modeshow van je kind in de verkleedkleding. Houdt je kind ervan om in de spotlights te staan, laat hem dan een dans of ander optreden verzinnen. Dit kan hij later weer laten zien wanneer hij het optreden heeft geoefend. 

Complete speelsets voor een actieve middag

Sommig speelgoed bestaat uit complete sets waar je kind uren lang plezier aan kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een set van Playmobil met verschillende onderdelen, gebouwen en karakters. Zo kan je kind zelf een fantasie wereld creëren en in elkaar zetten. Zo is er keuze uit een volledig winkelcentrum, dierentuin of andere sets met thema's. 
Zo zijn er ook de poppenhuizen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Zo worden de poppenhuizen ingedeeld als echt huis en kan je kind hier de werkelijke wereld nabootsen met een eigen twist. Het poppenhuis kan gevuld worden met barbies of andere poppen. Een ander te gek binnenspeelgoed is een knikkerbaan. Deze baan kan zelf worden ontworpen, afgebroken en weer opnieuw worden opgebouwd. Zo kan je kind de meest interessante knikkerbanen bouwen die van hoog naar laag gaan. Niet alleen tijdens het bouwen maar ook tijdens het spelen met de knikkers beleeft je kind plezier. Daarbij moet hij goed nadenken over de mogelijke bouwconstructie die hij kan maken met de baan. 

Gezelschapsspellen

Het is altijd leuk om samen met het gezin een gezelschapsspel te spelen. Er zijn verschillende spellen te vinden met een leeftijdscategorie. Zo weet jij als ouder of een spel geschikt is voor het niveau van je kind. Zo zijn er voor kleuters spellen zoals 'Uno Junior' en 'trap er niet in'. Spellen voor de wat oudere kinderen worden steeds uitdagender waarbij ze steeds meer en beter moeten nadenken. Ideaal voor wanneer het buiten slecht weer is of je een avondje met de familie wilt besteden!

Contactformulier

Categorieën

De laaste blogs
toys4kiddy.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |