Verwacht iemand in de directe omgeving een baby? Of is er net een baby geboren en ben je uitgenodigd voor een babyshower? Dan zul je vast op zoek zijn naar een leuk cadeau om te geven. Natuurlijk wil je dan iets speciaals geven zodat dit moment goed vastgelegd wordt. Vaak worden de kersverse ouders overladen met leuke cadeaus. Hoe zorg je dan dat jouw cadeau opvalt? Wij geven je hier een aantal tips zodat je het perfecte cadeautje voor de baby kunt geven!

Handige cadeaus om te geven

Nieuwe ouders zullen veel nodig hebben in de eerste paar weken. Een handige kadotip voor de baby is daarom om iets te geven waar de ouders en het kind gebruik van kunnen maken. Denk hierbij aan kleding, toiletspullen, verzorgingsspullen of knuffels. Het leukste is om hier een eigen draai aan te geven. Zorg er bijvoorbeeld voor om kleding, knuffels of andere artikelen te personaliseren. Hierdoor wordt het cadeau direct enorm leuk om te geven én om te ontvangen.

Een cadeau voordat het kind geboren is

Wil jij graag de mama alvast verrassen met een leuk cadeau? Dan hebben we hier een aantal andere cadeautips voor de baby. Als eerste is het voor de ouders het allerleukste om de zwangerschap te vereeuwigen. Dit kun je op diverse manieren laten doen. Één van deze leuke manieren is door een gipsbuik te maken. Tegenwoordig zijn er online vele setjes te koop waarbij de ouders zelf thuis de gipsbuik kunnen maken. Binnen een half uur hebben ze een aandenken aan de zwangerschap en kunnen ze later aan hun kind laten zien hoe de buik eruit zag tijdens de zwangerschap.

Een ander leuk cadeautje voor een baby is het geven van een gipsafdruk voor de baby. Wanneer de baby geboren is, kan er een afdruk gemaakt worden van de voeten en/of handen. Dit kan zelfs in 3D gemaakt worden!

Wil je liever iets geven waardoor de ouders de hoogtepunten van het eerste jaar kunnen vastleggen? Dan is een fotolijstje een leuk idee. Er zijn tegenwoordig speciale fotolijstjes waarbij er iedere maand een foto toegevoegd kan worden.

Andere cadeautips voor een baby

Wil jij een cadeautje voor een baby kopen van meer waarde? Dan kun je er ook voor kiezen om mama en kind te verrassen met een sieraad. Vandaag de dag vind je namelijk een groot aanbod aan sieraden die speciaal gemaakt zijn voor moeder en kind. Een veel gegeven cadeau aan baby's is een armbandje of ketting waarom de naam gegraveerd staat. Voor de mama kun je dan een sieraad geven met de naam en geboortedatum van het kind. Daarnaast kun je de moeder voor de bevalling ook een zwangerschapsketting cadeau doen. Deze doen het namelijk ook altijd erg goed!

Hopelijk zorgt een kadotip voor de baby ervoor dat jij nu hét perfecte cadeau vindt.

Categorieën

toys4kiddy.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |