Cadeautip voor jongens

Ben je op zoek naar een cadeau voor je zoon, neefje of een kennis? Dan kan het vaak moeilijk inschatten zijn wat je nu moet geven. Wij helpen je daarom graag met het vinden van hét perfecte cadeau! Afhankelijk van de levensfase zijn er een aantal leuke cadeaus die je kunt geven! Lees hier over de diverse kadotips voor een jongen. Op deze manier heb jij altijd een cadeau waar een kind enorm blij mee zal zijn.

Cadeautip voor jongens speelgoed tussen 0 en 3 jaar

Als eerste bespreken we de jongste groep jongens. Dit zijn kinderen tussen de leeftijd van 0 en 3 jaar. Over het algemeen geven we als cadeautip voor een jongen mee dat ze rond deze leeftijd educatief speelgoed krijgen. Dit kunnen knuffels, grote auto's, loopwagens en blokken zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke set LEGO DUPLO of een auto van Vtech! Daarnaast leren kinderen over diverse vormen, dieren en kleuren. Het is daarom ook leuk om een leuk spel cadeau te doen. Dit kan bestaan uit een puzzel of een spel waar de juiste dieren, kleuren of vormen moeten raden. Er kan ook een leuk babyboekje uitgekozen worden dat voor het slapen gaan voorgelezen kan worden.

Speelgoed voor jongens tussen de 3 en 8 jaar

Kinderen tussen de leeftijd van 3 en 8 jaar zijn al verder op het gebied van fijne motoriek. Daarnaast hebben ze al een groot deel van de wereld ontdekt en beginnen ze een eigen wil met eigen voorkeuren te ontwikkelen. Voor jongens is het daarom ook leuk om een Playmobil set te geven. Deze sets zijn al iets uitgebreider dan de DUPLO varianten waardoor kinderen op een leuke manier kunnen spelen. Een andere goede cadeau voor een jongen is een cadeau te geven van hun favoriete TV karakters. Denk maar eens aan speelgoed van PAW Patrol of Cars.

Is de jongen al iets ouder en heeft hij de leeftijd van 6, 7 of 8 jaar bereikt? Dan kun je ook bouwsets cadeau doen. Sets van LEGO doen het namelijk altijd goed in deze leeftijdscategorie. Daarnaast zijn creatieve cadeaus als knutselwerk, stiften en verf ook enorm leuk om te geven.

Cadeaus voor de oudste groep

Voor de bovengenoemde leeftijdscategorieën is vaak nog een groot aanbod dat het altijd wel goed doet. Voor jongens tussen de 8 en 12 jaar wordt dit iets lastiger. Een cadeautip voor jongens speelgoed die we aan jou mee willen geven, is om te kijken naar de voorkeuren van het kind. Het kan namelijk voorkomen dat de jarige jop al een groot aantal LEGO sets heeft waardoor het geven van een uitbreiden enorm leuk en verrassend kan zijn. Grotere LEGO sets zijn ook enorm in trek bij deze leeftijdsgroep. Dit zijn sets waar vaak de politie, brandweer, bouw of het transport centraal staan. Daarnaast zullen de eerste gameconsoles in gebruik zijn. Wil jij geen online spel cadeau doen? Geef dan een bordspel cadeau of geef buitenspeelgoed.

 

Hopelijk hebben we je genoeg kadoptips voor een jongen gegeven en kun je nu opzoek naar hét perfecte cadeau!

Categorieën

toys4kiddy.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |