Kinderen in de levensfase van 4 tot 6 jaar zullen de eerste jaren van de basisschool meemaken. Ze leren de eerste dingen en ook het schrijven wordt voor het eerst een beetje geïntroduceerd. Bij deze leeftijd hoort daarom ook ander speelgoed. Zo zullen kinderen van deze leeftijd vaak knutselen, samen spelen met vriendjes en vriendinnetjes en wordt er volop buiten gespeeld. Wij hebben daarom het speelgoed voor 4 tot 6 jaar voor jou op een rijtje gezet.

Speelgoed voor binnen

Op het gebied van speelgoed voor binnen komt je kind niks te kort. Er is genoeg educatief speelgoed waar je kind mee aan de slag kan. Zo is er een groot aanbod aan puzzels die zeer uitdagend zijn. Daarnaast is er ook speelgoed van 4 tot 6 jaar waar het samenspelen centraal staat. Er worden op deze leeftijd een groot aantal bordspellen aangeboden waardoor je met je kind samen je uren kan vermaken.

Ander speelgoed voor binnen is gericht op school. Er zijn bijvoorbeeld speciale boekjes waarbij kinderen verder kunnen oefenen met de dingen die ze op school hebben geleerd. Er zijn daarbij leuke voorleesboekjes, letterboekjes, dierenboekjes maar ook schrijfboekjes.

Buiten speelgoed voor 5 jaar

Het buiten spelen wordt ook steeds belangrijker. Zo zullen jongens en meisjes vaker met een fiets, bal, step of schep op pad gaan om samen met vriendjes en vriendinnetjes buiten te gaan spelen. Naast dit speelgoed, kan je kind ook in de achtertuin uren plezier beleven. Tijdens de warme zomerdagen is het mogelijk om speelgoed voor 6 jaar te kopen waarbij ze kunnen spelen met water. Denk hierbij aan grotere watertafels. Hiermee zorg je dat kinderen steeds meer getriggerd worden en zo steeds meer willen ontdekken en uit willen vinden.

Speelgoed om mee te nemen

Wanneer jullie op vakantie gaan of een langere reis moeten maken, is het verstandig om iets mee te nemen voor je kind. Gelukkig is er genoeg speelgoed voor 5 jaar dat makkelijk mee te nemen is. Als eerste is er bijvoorbeeld een speciale camera die gemaakt is voor kinderen. Dit is de Kidizoom. Hiermee leren ze zelf hoe ze foto's video's kunnen maken. Daarnaast zitten er ook nog een aantal leuke spellen op zodat je kind zich zeker niet verveelt.

Wil je liever educatief speelgoed meenemen waarmee jij je kind blij maakt? Denk dan eens aan de TipToi of MagiBook. Dit is speelgoed waarmee kinderen op spelenderwijze cijfers, kleuren, vormen maar ook dieren, beroepen leren kennen. Tegenwoordig heeft TipToi zijn assortiment enorm uitgebreid en is het speelgoed voor 6 jaar ook erg aantrekkelijk. Oudere kinderen kunnen namelijk spellen spelen of een speciale puzzel oplossen.

Categorieën

toys4kiddy.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |