Je kind heeft de leeftijd van 6 tot 9 jaar bereikt. In deze levensfase hebben ze hele andere interesses ontwikkeld en beginnen ze te ontdekken wat ze echt leuk vinden. Hierdoor zullen ze een heel verschillende persoonlijkheid ontwikkelen en zijn ze enorm vocaal in wat ze wel en niet willen. Er is daarom Speelgoed voor 7 jaar op de markt dat enorm breed is. Er is dus altijd iets te vinden voor je kind!

Jongens speelgoed voor 7 jaar

Jongens gaan vanaf deze leeftijd steeds meer bouwspeelgoed leuk vinden. Het speelgoed wat daarom aangeboden wordt, ziet er stoerder uit en is echt gemaakt voor jongens. Je vind daarom speelgoed voor 6 tot 9 jaar dat zeer verdeeld is. Een aantal populaire artikelen onder de jongens bestaan uit spelcomputers, grotere complexe pakketten LEGO en andere bouwpakketten. Kinderen kunnen tegenwoordig zelfs hun eigen robots en auto's in elkaar zetten om ze vervolgens op een elektrische wijze te besturen.

Ook vind je een groot aantal elektrokits. Dit zijn speciale pakketten waarmee je kind kennis maakt met het idee van stroom. Hij kan zelf diverse stroom toevoeren maken. Er is dus genoeg aanwezig.

Gezelschapsspellen

Naast het jongens speelgoed is er ook speelgoed voor 8 jaar waarmee iedereen kan spelen. Dit zijn de bekende gezelschapsspellen. Vaak zijn dit educatieve spellen waardoor je kind op een speelse wijze ook thuis nieuwe dingen leert. Een aantal spellen die je met je kind kan gaan spelen is het spel kwartet, Trivial Pursuit, Uno en Cluedo.

Door deze spellen te spelen, blijft je kind geboeid. Ze moeten namelijk door tactisch denken een vraag of probleem oplossen zodat ze het spel winnen. Doordat je tegen andere strijd, is het spel spannend en heb je uren plezier.

Speelgoed voor meiden

Natuurlijk is er ook speelgoed voor meiden. Dit speelgoed voor 9 jaar bestaat bijvoorbeeld uit pakketten Playmobil waarmee gespeeld kan worden. Hiermee leren ze bijvoorbeeld diverse situaties kennen. Daarnaast zullen meiden het steeds leuker vinden om te gaan knutselen. Ze kunnen bijvoorbeeld een mandala of sieraden maken.

Daarnaast heeft LEGO een speciale uitvoering gemaakt voor meiden. Hierdoor zul je tussen het speelgoed voor 8 jaar ook de diverse LEGO Friends dozen terug vinden. Deze hebben vaak een thema als vriendschap, sport of Disney. Je ziet goed dat het speciaal gericht is op meiden. De poppen zijn op een vrouwelijke manier ontworpen en de onderwerpen die aangekaart worden zijn populair onder meiden.

Zo zie je maar dat er genoeg speelgoed voor 9 jaar te verkrijgen is. Het ligt er maar net aan wat het kind in kwestie graag wilt voor zijn of haar verjaardag!

Categorieën

toys4kiddy.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |