De leeftijden van 9 tot 12 zijn speciale leeftijden voor kinderen. Ze behoren nu tot de oudste van de basisschool en zullen binnenkort de stap gaan zetten naar de middelbare. In groep 8 krijgen ze lessen die vooraf gaan op het voortgezet onderwijs waardoor ze goed aan hun nieuw schooltijd beginnen. Daarnaast zijn deze kinderen een heel eigen persoon geworden met eigen voorkeuren. Je zult ze op een andere manier moeten sturen en ze zullen wellicht al een beetje gaan puberen. Dan zal je vast de vraag hebben: wat is passend speelgoed van 9 tot 12 jaar?

Educatief speelgoed

Rond deze leeftijd zullen kinderen andere interesses krijgen. Ze zijn niet meer zo speels en willen graag nieuwe dingen ontdekken. Gelukkig is er speelgoed voor 10 jaar dat hier perfect op aansluit. Er zijn namelijk een groot aantal boeken en sets waarmee je samen met je kind allerlei experimenten kunt uitvoeren. Daarnaast kunnen kinderen dit ook al zelf doen aangezien ze het lezen al behoorlijk onder de knie hebben.

Ander leuk speelgoed voor 11 jaar zijn de boeken, puzzels en spellen met raadsels. Je zorgt met dit speelgoed ervoor dat kinderen uitgedaagd worden om buiten de lijnen te denken. Hierdoor wordt het creatieve gedeelte geactiveerd en wordt het oplossend vermogen van het kind getest. Super goed wanneer hij of zij graag dit doet!

Meisjes speelgoed voor 10 jaar

Meiden zullen steeds meer op hun uiterlijk gaan letten. Ze willen zelf hun kleding kiezen die ze die dag naar school aan doen. Dit is niet de enige manier waarop ze zich uit kunnen drukken. Er zijn namelijk ook een aantal soorten speelgoed voor 12 jaar waar meiden hun creativiteit mee kunnen uiten. Zo zijn er een groot aantal pakketten waar meiden hun eigen sieraden mee kunnen maken. Daarnaast kunnen ze ook hun eigen schilderwerken maken met de diverse knutselspullen en tekenboeken die aangeboden worden.

Buiten spelen met warm weer

Schijnt het zonnetje buiten? Dan zullen kinderen vaak de buitenlucht opzoeken met vriendjes en vriendinnetjes. Dit kan in de achtertuin of op een speelveldje. Zij hoeven zich dan niet te vervelen. Er is genoeg speelgoed voor 11 jaar aanwezig waarmee zij een hele dag zoet zijn. Jongens kunnen bijvoorbeeld fijn met vriendjes voetballen, spelen met Nerf geweren of gaan overgooien met een bal. Meiden kunnen dan weer spelen met een springtouw, stoepkrijt of 4 op een rij spelen. Dit vier op een rij buitenbord is enorm leuk en kan vaak terug gevonden worden tussen het speelgoed voor 12 jaar. Misschien zijn jouw kinderen wel enorm fan van jenga? Dan kun je een grote buitenvariant aanschaffen. Keuze genoeg!

Categorieën

toys4kiddy.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |