Buiten spelen is belangrijk

Wanneer je kind buiten gaat spelen krijgt hij genoeg beweging en kan hij zijn energie kwijt. Hij werkt aan zijn sociale vaardigheden door samen met zijn vriendjes regels van een spel op te stellen, de spelregels in de gaten te houden en zo al spelend met elkaar te communiceren. Buiten is er veel meer ruimte om creatief na te denken en de omgeving te gebruiken een spel te bedenken en uit te voeren. Ook leren ze hiermee alert te zijn voor hun omgeving. Zo moeten ze in de straat opletten voor voorbijkomend verkeer en in het park op andere spelende kinderen. Buiten spelen bereid je kind voor op de wijde wereld.

Het leukste speelgoed voor buiten!

 • Rolschaatsen
  Geef je kind een paar rolschaatsen en zie hem buiten uren plezier hebben door de weg op en af te rolschaatsen. Belangrijk is dat er hiervoor een veilige en rustige plek wordt uitgekozen waar niet zo veel verkeer komt. Zo kan je kind samen met vriendjes een nieuwe manier van transport ontdekken! 
 • Trampoline
  Super leuk wanneer de omgeving buiten je huis niet geschikt is voor het buitenspelen. Een trampoline kan je in de tuin neerzetten en kindervriendelijke maken met een veiligheidsnet. Zo kan je kind buiten spelen in een veilig omgeving van de eigen tuin en toch alleen of samen met vriendjes plezier maken.
 • Zandbak
  Wanneer je ruimte in de tuin hebt kan je ervoor kiezen een zandbak aan te schaffen. Dit kan in allerlei soorten vormen en maten, van een tafelzandbak tot aan een compleet badje gevuld met zand. Hier kan je kind ongestoord aan de gang gaan met het bouwen van zandkastelen of graven van rivieren in het zand. 
 • Waterspeelgoed
  Wanneer het warm weer is, is het een ideaal moment om het waterspeelgoed tevoorschijn te halen. Buiten de lekkere afkoeling van het water is het ook nog eens erg vermakelijk voor je kind om bijvoorbeeld een watergevecht te hebben. Ook zijn er leuke waterbanen verkrijgbaar waar je kind met een speelgoedbootje op kan varen. 
 • Vang en werp spel
  Samen met vriendjes kan je kind het gooien en vangen van een bal oefenen met een speciaal klittenband vangbord. Zo blijven ze actief aan de gang en kunnen ze zichzelf buiten uren vermaken.

Zelf spellen bedenken 

Geef je kind de mogelijkheid zelf spellen te bedenken. Zo zijn er buiten genoeg obstakels die ze kunnen ontdekken of gebruiken. Ze maken met hun fantasie een simpele boom tot een waar klimparadijs met het liefst nog een boomhut er in. Geef ze een stukje stoepkrijt en laat ze obstakels of paden vormen waarmee ze de leukste activiteiten uit kunnen voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Per Sempre Toys

Contactformulier

Categorieën

De laaste blogs
toys4kiddy.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |