Jongens speelgoed

Jongens hebben ongetwijfeld een ander speelgedrag dan meisjes. Jongens zijn van nature meer ontdekkend en willen graag weten hoe de wereld in elkaar zit. Ze zijn beweeglijker dan meisjes en dit is dan ook al op jonge leeftijd te merken. Het liefst racen ze met een speelgoedautootje de kamer rond, terwijl meisjes rustig met hun pop spelen. Vergeleken met meisjes blijven jongens langer speels. Het hormoon testosteron zorgt ervoor dat de hersenen van jongens langzamer rijpt. 

Leuk speelgoed voor jongens

Omdat jongens graag beweging volgen, is er veel speelgoed te vinden in de vorm van auto's, dieren of andere objecten die bewegen. Op jonge leeftijd laten jongens hun eigen fantasie los en duwen ze graag een klein autootje vooruit. Hoe ouder ze worden, hoe gecompliceerder het speelgoed wordt. Het kan variëren van kleine raceauto's tot complete bestuurbare elektrische auto's. Ook Lego of Playmobil is leuk speelgoed voor jongens. Zo kunnen ze zelf hun eigen figuren of auto's en de omgeving bouwen en blijven ze bezig met het bouwen en in elkaar zetten van nieuwe projecten. 

Buitenspeelgoed voor jongens

Op een spelende manier leren kinderen hun eigen grenzen te verleggen. Niet alleen is buitenspelen belangrijk voor de gezondheid van je kind, maar ook voor de ontwikkeling. Samen buitenspelen leert ze met elkaar omgaan, regels verzinnen bij de spellen en deze ook bewaken. Daarnaast kunnen ze lekker creatief bezig zijn door zandkastelen te maken of boomhutten te bouwen. Een ideaal buitenspeelgoed zou dan bijvoorbeeld een graafmachine zijn, waarmee ze in het zand kunnen graven. Ook een skelter is een te gek buitenspeelgoed voor een jongen waarmee hij al op jonge leeftijd het zelf rijden en verplaatsen onder de knie krijgt. Zo zijn er nog veel meer andere buitenactiviteiten te beleven!

Disney Cars | Ruim 480 items online

Contactformulier

Categorieën

De laaste blogs
toys4kiddy.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |