Meisjes speelgoed

Wanneer er gekeken wordt naar het speelgedrag van meisjes en jongens zal het je al snel opvallen dat er tussen de twee wel degelijk verschil zit. Het is nog niet duidelijk of het hierbij gaat om aangeleerd of aangeboren gedrag. Meisjes trekken sneller naar de roze en schattige voorwerpen. Ze zijn maar al te graag creatief bezig en bedenken op verschillende manieren hun eigen spel. Als meisjes niet aan het knutselen zijn, verzinnen ze wel een tentoonstelling of dans die ze kunnen laten zien. Wanneer meisjes spelen met poppen of knuffels nemen ze vaak ook een verzorgende en lieve rol op zich. Met een hoop fantasie kunnen ze zichzelf uren bezighouden.  

Leuk speelgoed voor meisjes

Doordat meisjes vaak een verzorgende rol op zich nemen tijdens het spelen, grijpen ze al snel naar een babypop, barbiepoppen of knuffels. Tijdens het spelen kunnen ze een eigen verzonnen wereld aan de poppen geven. Ook bestaat er ander creatief speelgoed zoals een naaiset of een keukentje waar ze mama's situatie na kunnen doen. Ook knutselen is iets waar meisjes zich graag mee bezighouden. Glitter, gekleurd papier, een paar stiften en ze kunnen uren aan de gang. 

Buitenspeelgoed voor meisjes

Niets is leuker dan met mooi weer buiten te spelen met vriendinnetjes. Voor zowel de ontwikkeling als de gezondheid is het belangrijk voor kinderen om regelmatig buiten te spelen. Gegarandeerd verzinnen meisjes hun eigen spellen die ze buiten samen kunnen spelen. Daarnaast is er nog een groot assortiment aan buitenspeelgoed waarmee meisjes kunnen spelen. Met stoepkrijt kunnen ze buiten aan de slag met het tekenen van creatieve ontwerpen. Geef ze een set skeelers en ze kunnen elkaar helpen de stoep op en af te skaten. Waarom binnenspelen met lekker weer? Buiten is nog zoveel te doen!

Contactformulier

Categorieën

De laaste blogs
toys4kiddy.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Meer speelgoed & shopping | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |